top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Nya hemsidan är uppe!


Idag kan vi stolt presentera nya hemsidan trotts att det är en så kallad Beta version. Därför ber Vi er om erat överseende. Maila oss gärna eventuella fel eller synpunkter. Målet med sidan är att göra den mer "levande", användarvänlig och för att du skall uppleva sidan rätt oavsett om det är från en dator, mobil eller "padda", har vi gjort hemsidan "responsiv". Ni kan vänta Er tydligare information om tex kommande händelser som tävlingar mm. Ständiga uppdateringar, så fortsätt följa oss här.

Mycket händer Nu på SFG (Söders Fight Gym) och hemsidan är bara en del i projektet med att bygga en starkare profil & tydligt varumärke. Anledningen till detta är att klubbens verksamhet förnyats, vuxit & utvecklats. Detta kommuniceras b la igenom att förtydliga, förnya den grafiska profilen. Vänta Er mycket ögon godis den närmsta tiden både här, i klubblokalen och övriga forum för SFG.

Vi förbehåller oss rätten till mindre förändringar & vi ser fram emot Er respons.. Mvh SSWF

27 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page