top of page
Sök
  • Team SFG

Nybörjarintag f.o.m den 16:e januari!


Varmt välkommen ska du vara till Söders Fight Gym som nu drar igång sitt nybörjarintag. Kanske har du lovat dig själv att börja träna nu efter nyår? Kanske vill du gå ner i vikt, få bättre kondition, lära dig en kampsport/självförsvar? Du kanske är fast besluten om att satsa helhjärtat för att tävla på elitnivå, eller så kanske du bara vill prova nått nytt? Oavsett va just din anledning är så har SFG garanterat nått för just dig. Nybörjarintaget är löpande, så du kan när som helst påbörja din strävan efter ett bättre, meningsfullare och hälsosammare liv:-) Vi erbjuder kurser och träningar inom sporterna:

Brasilian Jiu-jitsu (BJJ) & Submission Wrestling (SW), Thaiboxning, TjejThai och MMA. Utöver dessa sporter har vi gruppen SFG Kids, som är för barn från 7 år. Fyspassen BoxFit, och nytt för i år - FastFit. Vi erbjuder också Yoga. Under terminen så kommer enskilda kurser att hållas i självförsvar/självskydd, både för privatpersoner och tjänstemän som bär batong i sitt yrke, mer info om det kommer inom kort.

Känn dig nu extremt välkommen till föreningen som inriktar sig till hela familjen, tveka inte, du kommer bli förvånad hur extremt roligt det är med kontrollerat våld!

63 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page