top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

SW tävling 22/4 på SFG!

Välkommen till Gävle och SSWL deltävling 3 den 22/4!

SSWL är Sveriges nya Submission-liga som tar vid där SGL slutade. De tävlande möts i vikt- och erfarenhetsklasser som är de samma som i ADCC:s officiella regler. Det är även ADCC:s regler för tillåtna tekniker och matchlängd som gäller.

Matcherna är poänglösa och avgörs vid ett eventuellt lika resultat genom ett s.k Sudden Death system som har hämtat inspiration från andra kända Submission Only turneringar ute i världen.

Matcherna är 4, 5 eller 6min långa beroende på erfarenhetsklass och sudden death perioden är 2min per spelare där ena sidan ska avsluta med submission och den andra ta sig loss. Det tas tid på hur snabbt någon tar sig loss/låser ut och vid nästkommande rond får motståndaren endast så lång tid på sig som tidigare rond tagits att "ge igen". Lyckas man nå sitt mål snabbare än det tidigare fortsätter ronderna ända tills någon missar att nå sitt mål inom utsatt tid (vilken är snabbaste tiden sedan tidigare).

Tävlingen sker i Poolformat där alla inom en viktklass möter varandra en gång. Vid för få anmälda i en klass slår vi ihop först erfarenhetsklasser och sedan viktklasser. Dock räknas ej resultaten i hopslagna matcher.

Deltagarna samlar rankingpoäng vid varje deltävling och de två i varje viktklass som fått högst poäng vid årets slut kommer bjudas in till en spektakulär final! Notera att inga regioner (som fanns i SGL) existerar längre utan samtliga tävlingars resultat räknas ihop.

Plats: Söders Fight Gym Gävle, Södrakansligan 9, 80252 Gävle

Invägning: Klockan 10.00 - 11.00

Matchstart: Klockan 12.00

Anmälan: Görs på smoothcomp.com senast torsdagen den 20/4. Enbart klubbar som är anslutna till SSWF får deltaga! (I skrivandets stund så ligger inte tävlingen uppe på smoothcomp pga tekniska fel, vi har kontaktat admin på smooth och hoppas att dom ordnar det under morgondagen!)

Avanmälan: Görs senast torsdagen den 20/4. Alla SSWF medlemsföreningar är ansvariga för att deras medlemmar ser till att avanmäla sig på ett korrekt sätt.

Anmälningsavgift: 200 kr, betalas kontant i samband med invägning. En coach per klubb går in gratis.

Entre för publik: 50 kr

Övernattning: Det finns möjlighet att övernatta i SFG:s lokaler vid behov.

Mer info: Thomas Haaranen, tel: 0735913772, Mail: thomashaaranen@hotmail.com

Välkomna!

150 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page