top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Julfest och terminsavslutning, den 22/12 på SFG!


Traditionsenligt så avslutar vi på SFG träningsåret med en Julfest. I år är inte allt spikat, Sandra (i vanliga fall den diktatoriska lekledaren) försöker i nuet ta ledigt från sitt jobb för att kunna delta, även Kent KK Kiernan (SFG:s egna musikant) försöker sig på samma sak. Oavsett om dessa två SFG pionjärer kommer närvara eller ej, vilket vi verkligen hoppas på, så kommer avslutningsfesten äga rum. Dessa tillställningar brukar i regel alltid vara otroligt trevliga och lyckade, alla träffas under lite andra omständigheter än vi i vanliga fall är vana vid. Vi lär känna varandra bättre och knyter nya vänskapsband, i sann SFG anda! Kom nu ner och bidra till en riktigt trevlig SFG avslutning! Sätt på dig nått fint: Klädkod: Kavajklädsel! Alkoholhaltiga drycker: Öl, vin och drinkar kommer serveras till självkostnadspris, självfallet enbart till medlemmar som fyllt 18 år. Traditionsenligt står vår egna Alex Krans bakom baren! Dörrarna öppnas kl 20! Varm välkomna!

198 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page