top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

God fortsättning och ett Gott Nytt År!


Hoppas ni alla haft en riktigt God Jul med nära och kära! Snart är Julvilan över och vi går åter igen mot ljusare tider!

Ett grymt år har nu gått och klubben går under 2018 in på sitt 13:e år. 2017 är SFG:s i särklass mest framgångsrika år, både i antalet medlemmar och resultatmässigt bland de tävlande. Vi gjorde en del förändringar/omstruktureringar i början av året, vilket har lett till en väldigt positiv utveckling för klubben i stort. För att nämna ett par av förändringarna: - En uppfräschning och rust av hela gymmet. - Nytt träningsschema med större träningsutbud och med fler instruktörer. - Ny hemsida. Det jag spalta upp är saker som vi ständigt försöker utveckla och förbättra. På tävlingsfronten har Team-SFG presterat som aldrig förr. Av alla vinster och guld klubben plockat hem så spaltar jag nu upp några av de "större" prestationerna: - Adam vinner Shinobis welterviktsbälte i England. - Calle tar SM silver i Thaiboxning. - Ruev, Nina och Bez vinner alla Guld i Svenska SW Ligan, Lången och Martin tar silver. - BG och Nina avslutar året genom att ta hem varsitt SM Guld i MMA! Jag kan stolt säga att klubben levererat på bred front! Få klubbar i landet kan mäta sig med våra resultat. Vi har presterat på högsta Sverigenivå i tre olika sporter, och satt SFG Gävle på kampsportskartan (igen)! Resultaten är ett kvitto på att SFG är en jäkligt bra kampsportsklubb:-)

2018 Nybörjarintag: Måndag den 15:e januari börjar schemat gälla och alla nybörjarkurser drar då igång. Tidigare medlemmar: smygstart den 8:e, vi tränar under v2 mån-tors kl 18.00 - 20.00. Träningarna kommer ha fredagsupplägg, dvs sparring/friträning. Storsatsning på Barnen - SFG Kids! Mycket fokus och tid kommer läggas på att utveckla och utöka barnverksamheten. Läger med övernattning, graderingar, klubbmästerskap mm planeras för tillfället. Nya åldersuppdelningar i grupperna, Ny tid och dag ett av passen för dom yngsta, 6-9 år. Mer info: sodersfightgym.se/sfg-kids! Klubben för hela familjen! Oavsett ambitionsnivå så strävar vi efter att kunna erbjuda nått för alla. Bredden på våra medlemmar varierar från glada motionärer till yttersta Sverigeelit. Mer fokus kommer läggas på att hela familjen tränar - barn, föräldrar, gammal som ung! I vanlig ordning så kommer en massa läger och tävlingar arrangeras hos oss på SFG. Det finns mer långtgående planer på att arrangera nån större gala/tävling här i Gävle, vi får se vad som händer:-) Söndag den 14:e januari kl 16.00 är det storstädning och årsmöte, alla medlemmar är välkomna! Jag vill avslutningsvis tacka alla medlemmar och instruktörer för ett mycket bra år! Ni instruktörer gör ett kanon jobb, utan er vore det omöjligt! Jag ser fram mot ett händelserikt och utvecklande träningsår! Bästa hälsningar: Thomas Haaranen Ordförande&huvudtränare Söders Fight Gym Gävle

167 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page