top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Barnträning - SFG Kids

Hej alla föräldrar! Ni är varmt välkomna att ta med era barn ner till oss på Söders Fight Gym fr.o.m vecka 3, då årets första barnträningar kör igång! SFG gör detta år en storsatsning på klubbens barnverksamhet. Vi har nu delat in barnen i två ålderskategorier, 6-9 år / 10-13 år. Barnen tränar två dagar i veckan och varje pass är närmare en timme långt. Ena passet tränar barnen Thaiboxning (stående träning med slag, spark och knä), det andra passet BJJ (brottning med lås). Träningen blir således både bred och allsidig. Barnen tränar upp styrka, koordination och rörlighet på ett roligt och effektivt sätt! Under året kommer tävlingar, träningsläger, övernattningar, filmkvällar mm att genomföras. SFG Gävle - Klubben för familjen! Träning, vänskap, ödmjukhet, respekt. Schema: SFG Kids 10-13 år: Tisdagar & Torsdagar kl 17.00 - 18.00. SFG mini Kids 6-9 år: Torsdagar kl 17.00 - 18.00, Söndagar kl 15.00 - 16.00.

338 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page