top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

SW tävling i Norrköping den 17/2.


Nästa helg går den första av årets Ligatävlingar av stapeln hos vår broderklubb SBG Norrköping. Redan nu är det flera SFG:are anmälda, och fler lär det bli. Detta är ett gyllene tillfälle för dig som är sugen på att börja tävla, du anmäler dig i 3 olika kategorier - Nybörjare, Fortsättare och Avancerad. Självklart samåker vi i flera bilar på lördag morgon, ju tidigare vi vet hur många vi blir från klubben, desto lättare blir det att fixa med logistiken. Den 14 april är det SFG:s tur att arrangera en ligatävling, så det är bra att redan nu börja samla på poäng och erfarenhet. För anmälan och info: https://smoothcomp.com/event/484/participants

139 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page