top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Veckans klubbprofil: Nina Back


Varje vecka kommer en klubbprofil att presenteras! Först ut är Nina Back. Hängiven fighter, barninstruktör, landslagstjej och framförallt SM vinnare i MMA -52,5kg, efter seger mot världsmästarinnan. Ålder: 20 år Sysselsättning: Studerar till energisystemsingenjör på högskolan i Gävle. Arbetar deltid på Slick City. Civilstatus: Singel. Tränat på SFG sedan: Januari 2015. Utövar/tävlar: MMA som huvudgren, men även BJJ, SW och Thaiboxning. Tävlar så ofta det går inom samtliga inriktningar. Det har hunnit bli ett gäng thaimatcher, en handfull guldmedaljer från olika BJJ tävlingar och en drös SW matcher, där en guldmedalj i Svenska SW Ligan fick avsluta grapplingåret 2017. Träningsmängd: Två pass om dagen tre dagar i sträck, vilar på den fjärde dagen. Intensiteten varierar beroende på match/tävling. Kvaliteten och intensiteten höjs inför match/tävling. Kampsport för att: En kompis föreslog att de två skulle prova på thaiboxning. Valet av SFG: Genom att söka på nätet. Målsättning: Att ta EM och VM guld i MMA 2018. Långsiktigt siktar Nina på en professionell MMA karriär. Övriga intressen: Bilar, amerikanare med mycket motor. Kaninhoppning är ett annat säreget intresse:-)

600 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page