top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Veckans klubbprofil: Sandra "SFG Mama" Larsson!


Denna vecka tittar vi närmare på Sandra "SFG mama" Larsson. Sandra har i många år funkat lite som klubbens storasyster, hon är en av få som Thomas lyssnar på, då hon verkligen kan ryta till:-) Hon är en stor anledning till att klubben har såpass mycket aktiva tjejer och har genom åren haft en enorm betydelse för klubbens utvecklande. Sandra är en frisk fläkt, en samlande kraft med många bra ideèr, och framförallt - en jäkligt duktig Thaiboxare och instruktör!

Namn: Sandra Larsson

Ålder: 29 år

Sysselsättning: Sjuksköterska

Civilstatus: Förlovad med "Sudden"

Tränat på SFG sedan: 2011/2012

Tränar/inriktning: Thaiboxning

Träningsmängd: Jag började arbeta heltid och köpte i samma veva dessutom en villa utanför stan. Efter det har jag tyvärr inte hunnit träna mer än ca två gånger i veckan. Ibland får jag knappt ihop det, vilket både är fysiskt och mentalt jobbigt!

Kampsport för att: Jag började arbeta på Heart Break som bartender där Thomas jobba som vakt. Han trodde Thaiboxning skulle passa mig, så jag testade på ett pass. Träningen va riktigt rolig, jag kände att träningen och sporten verkligen passade mig, efter det va jag fast.

Valet av SFG: Inte så många val om ni läser föregående svar:-)

Målsättning: För tillfället är det att hinna träna så mycket som möjligt!

Bästa bok: Böcker av Kepler.

Bästa film: Vet ej, va så länge sen jag såg en bra film.

Övriga intressen: Att skälla på alla grabbar på SFG:-) Skämt å sido, jag gillar att hitta på saker med min sambo och vår hund Lexus, och/eller med mina vänner. Jag är aktiv och gillar att vara ute i naturen, ta vår fyrhjuling ut i skogen eller låna svärföräldrarnas båt på storsjön.

345 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page