top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Året börjar lida mot sitt slut. Detta händer innan Julledigheten slår in!

24:e nov: MMA - Ligan i Stockholm, nu på lördag!

Detta blir årets sista MMA-ligatävling och SFG har 5 fighters med: Kristijan, Gustav, Arsen, Viktor och Ellenore! Lången fick tyvärr inget motstånd denna gång.

1:a dec: Fitness&Kampsportsfestivalen i Stockholm!

Både Superior Challenge och finalerna i SW Ligan går av stapeln på Kampsportsfestivalen (som är en del av Fitnessfestivalen) på Älvsjömässan i Stockholm.

Superior Challenge: Adam Westlund går en MMA-PRO match.

SSWL Final: Hela sex stycken SFG:are har tagit sig till final: Alexander Ruev, Kristijan "Janne" Kljajic, Gustav "Burken" Landström, Nina "Rednosegangstern" Back, Martina Löfström och Kevin "Pedro" Gallego.

8:e dec: Ironman, kl 14.00!

(60 min brottningssparring med nya fräscha motståndare vad 30:e sekund utan vatten och vila). Nu är det Alexander Ruev och Christian "Lången" Stigenberg som står på tur, och får äran att genomlida SFG:s Ironman. Detta skulle skett för länge sen, men bättre sent än aldrig att få det blåa bältet:-) Alla grapplers på klubben ska vara på plats och delta, har man en gi ska den sitta på! Ni SFG:are som ej tränar BJJ/SW är välkomna att beskåda denna väldigt unika klubbcermoni! Kom i tid, för kl 14.00 låses dörrarna! stripas upp och förkorta tiden till denna dag:-)

Gradering/strips: Efter att Ruev och lången lyckats spika upp sina gamla bälten på väggen, är det hög tid för många att ta ett eller flera steg närmare ett blått.

15:e dec: Julavslutning

SFG-Kids, samling kl 09.45:

En heldag med träning, gradering och tävling. Alla barn har antingen fått eller kommer få med sig ett informationsblad hem med all nödvändig information!

JULMUST - Klubbmästerskap i SW kl 14.00: Nu välkomnas även alla andra medlemmar ner på klubben, för att antingen delta eller vara publik. Tävlingen kommer gå i pool format där man möter alla i sina respektive pooler. Vinnarna från varje pool går sen vidare.

Regler: Nybörjarregler - Ligan (inga benlås som går på knäna, inga neck cranks)

Matchtid: Senior: 3 min, med 2x1 min övertid. Kids: 2min, med 2x1 min övertid.

Tävlingskategorier: 7 st (kommer anpassas beroende på antalet deltagare)

Kids 6-9 år tjejer&killar: -28kg, +28kg

Kids 10-13 år killar: Öppen

Kids 10-13 år tjejer: Öppen

Män: -75kg, +75kg

Kvinnor: Öppen

Vinnarna från varje kategori går sen vidare och möter varandra i en utslagning, för att kora den absoluta klubbmästaren och vinnare av vandringsbucklan.

Anmälan: Listor kommer att finnas på klubben där man skriver upp sig, sista anmälningsdagen är fredag den 14:e dec.

Julfest: De medlemmar över 18 år, eller med målsmans sällskap, är åter välkomna till klubben från kl 19.00 och framåt. För första gången så är det inte jag (Thomas) som står som arrangör för kvällens festligheter, utan Ruev och Lången. Det ända jag vet är att det är klädkod: Kavaj som gäller. Mer information kommer att komma!

Mvh: Thomas Haaranen, ordförande & huvudtränare

278 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page