top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

HALLOWEENLÄGER

HALLOWEENLÄGER MED ÖVERNATTNING

Måndag den 28:e – Tisdag den 29:e Oktober!

Alla SFG-Kids har nu chansen att få ett höstlov de sent kommer att glömma. Under lägrets 24 timmar kommer vi ha en massa skoj, ett fullspäckat schema med både träning och aktiviteter, detta kan inte missas! träning - zombie jakt – disko – livemusik/trubadur - kuddkrig – Film - tävlingar och en massa annat skoj!

Info till alla föräldrar: Tider: Ni lämnar era barn på klubben klockan 16.00 måndagen den 28:e, och hämtar dagen efter samma tid, kl 16.00. Självklart behöver barnen inte sova över om de inte vill, utan kan hämtas på kvällen och lämnas på morgonen. Mat: Det ingår 3 mål mat – 1: Middag (hamburgare med bröd) 2: Frukost (smörgåsar och frukt) 3: Lunch (spagetti och köttfärssås). Vid allergi: meddela Thomas. Att ha med sig: Två par uppsättningar träningskläder, underkläder, myskläder, handduk, tandborste, liggunderlag/madrass, kudde, täcke/sovsäck, ficklampa, godis/tilltugg, läsk/dryck och det viktigaste ETT RIKTIGT GLATT HUMÖR! Anmälan & Pris: 300 kr, Swisha till nr 073-5913772, skriv barnets namn i meddelandet. Sista anmälningsdagen: Måndag den 21:a oktober OBS: Efter lägret tar vi höstlov, de ordinarie barnpassen uteblir resterande vecka!

Vi tränare ser fram emot ett riktigt roligt dygn med er!

Thomas, Calle, Theo, Nina, Lisa, Johanna, Alfred, Anthoni & Jonas!

237 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page