top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Sommarträning!

Efter en milt sagt lam träningstermin till följd av Covid-19 har nu sommaren anlänt. Vi har sedan pandemins intåg haft klubben öppen för friträning/öppen matta måndag - torsdag klockan 18.00 - 20.00. Samma dagar och tider kommer fortsätta gälla under hela sommaren. Kom ner och sparra i valfri inriktning, slå säck eller kör styrka/fys. Det är i regel alltid folk på plats som både brottas/rullar och/eller sparrar stående/Thaiboxning. Träningarna är inte ledarleda, men blir ändå uppstyrda för de som vill vara med och sparra. HT-2020 startar måndag den 24 augusti! Alla ledarleda kurser och pass drar då igång och det ordinarie träningsschemat börjar åter att gälla! Vi önskar alla SFG:are en glad midsommar och en riktigt skön sommar! Vi ses på mattan!

Mvh/ Styrelsen

189 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page