top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Nybörjarstart

Sluta fundera, kom och träna!

Oavsett ambitionsnivå har vi på Söders Fight Gym garanterat något för just dig. Bredden på våra medlemmar varierar från glada motionärer till yttersta Sverigeelit. Hos oss vill vi att hela familjen tränar - barn, föräldrar, gammal som ung!

Vi har löpande nybörjarintag med start nu på måndag den 24 augusti!

Bli medlem: Ingen föranmälning krävs (gäller inte barn och ungdom). Packa träningsväskan med shorts, t-shirt (eller liknande) och vattenflaska. Dyk bara upp strax innan önskat träningspass ska börja för anmälan och inskrivning i receptionen.

För mer info: www.sodersfightgym.se

Varmt välkomna!

Ursäkta röran vi bygger om! Hela byggnaden rustas året ut. Vägen utanför klubben är avstängd vilket medför att få parkeringar nu finns i direkt anslutning (vi rekommenderar att parkera bilen på slottstorget, ca 50 meter bort). Reception, shoppen, omklädningsrum, kök och toaletter är nu tillfälligt placerade i en lokal på andra sidan vägen mitt emot gymmet. I början kan detta uppfattas som lite kaosartat, men detta är som sagt bara tillfälligt, det påverkar inte heller själva träningsverksamheten. I början av nästa år ska ombyggnationen vara klar, vi flyttar då tillbaka till större och mycket fräschare lokaler där bland annat den nya SFG-butiken Yggdrasil kommer husera, även en smoothiebar kommer här att öppnas. Den 1:a september har klubben 15-års jubileum, därför erbjuder vi alla nya och gamla medlemmar 15% rabatt vid köp av årskort! Jubileumsfirandet senareläggs dock och slås ihop med invigningen av ny/gamla lokalen i början av nästa år!

346 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page