top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Höstlovsläger - Barn & Ungdom!

Nu hälsar vi klubbens alla Barn, Juniorer & Ungdomar varmt välkomna till det årliga höstlovslägret som arrangeras för fjärde året i rad hos oss på SFG. Lägret är uppdelat på tre dagar där vi på fredagen inleder med disco och Zombiebrottning för de yngre, pingisturnering och annat skoj för de lite större. På måndagen tränar vi en massa, gör testerna till den årliga fysprofilen. Under tisdagen fokuserar vi träningen mest på graderingen, på eftermiddagen arrangeras matcher i brottning/SW och MMA. Dag 1: Fredag den 28:e oktober 17:30 - 20:00 Disco, zombiebrottning, pingisturnering och annat skoj. Bästa utklädnad kommer att utses och vinnaren får ett pris, så spöka gärna ut er! Ta med pingisracket ni som har.

Dag 2: Måndag den 31:a oktober 10:00 - 16:00 Dagen är uppdelad på tre träningspass. Alla kommer göra fystesterna till den personliga fysprofilen under dagen. Lunch serveras runt klockan 12:00. Utöver de ordinarie instruktörerna gästas vi av klubbens MMA proffsfighter Christian "Lången" Stigenberg, klubbens trefaldige SM 1:a i boxning och numera MMA fighter Anton "Hellstorm" Hellström, samt klubbens sparkexpert David "Lee" Säll.

Dag 3: Tisdag den 1:a november 11:00 - 18:00 Vi tränar ett pass innan Lunch serveras vid 13 tiden.

Klockan 16:00 är familj och andra nära och kära välkomna och titta på gradering och tävling. Vi kommer arrangera matcher i både brottning/SW och för första gången även i MMA D-klass (vilket innebär slag & spark mot kroppen med handskar och benskydd + brottning). Vi kommer dela in de barn & ungdomar som vill vara med och tävla efter ålder, vikt och erfarenhet, deltagandet är helt valfritt. Vi avslutar lägret med gradering och diplomutdelning.

Kostnad: Endast 300kr Anmälan: Swisha avgiften till nr:1234936472. Märk betalningen med "Läger" + barnets namn. Sista anmälningsdag: 25:e oktober.

Ta med: Träningskläder, utrustning, vattenflaska och ett glatt humör:-)


Kiosken kommer att vara fylld med bl.a läsk, bars, frukt, godis, skicka med kontanter om barnen vill handla eller så finns swish på plats.


Vi ser fram emot ett händelserikt, utvecklande och spännande läger! Varmt Välkomna!


1 353 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page