Nybörjarintaget fortskrider!

February 2, 2017

 

 

Det är nu full rulle nere på SFG! Nybörjarintaget är löpande, så det är absolut inte för sent att packa träningsväskan och ansluta dig till något av de pass vi erbjuder. Så tveka inte att besöka oss eller höra av dig om du har några frågor. Och passa på att lösa ett träningskort ganska snart, för medlemsavgifterna kommer inom kort att höjas.

 

För tillfället ligger klubbens FaceBook sidan nere, vi jobbar för tillfället på en lösning. Hemsidan du nu besöker kommer inom kort att uppdateras och ligga på vår rätta adress som är sodersfightgym.se.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

June 16, 2020

October 8, 2019

October 8, 2019