Seminarium med Daniel Ackerman!

February 19, 2017

Lördag den 18:e Mars kl 12.00 - 17.00


Daniel träffade jag (Thomas) och tränade med när jag va i Tyskland på EM i Submission Wrestling i slutet av förra året och besökte hans klubb i Mainz. Daniel har två sträck på sitt svarta BJJ bälte, och han har tränat grappling/MMA i 25 års tid. Daniel är en oerhört duktig utövare och tränare. Där av anledningen till att jag bjudit upp honom till oss. Så missa inte detta unika tillfälle att träna för en oerhört kunnig grappler! Lägret kommer passa alla som tränar BJJ, SW och MMA. Temat på seminariet är inte riktigt bestämt än, men då jag vet att han är en mästare på benlås, så lutar det åt att åtminstone ett av dom två pass vi kommer ha på lördagen ska ha den inriktningen. Priset för seminariet är inte riktigt fastställt, beror lite på hur många vi blir, men mellan 300-500kr kommer det kosta. Anmälan gör ni till mig (Thomas). Seminariet är öppet för alla oavsett erfarenhet eller klubb. Välkomna!

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

June 16, 2020

October 8, 2019

October 8, 2019