Terminen i full gång / Ny träningstid för Yogapasset!

January 20, 2018

Den första träningsveckan är snart förbi. Den har varit väldigt fartfylld med en massa nya medlemmar i samtliga träningsgrupper, hoppas ni haft roligt och lärt er en massa nytt. Nybörjargrupperna/grundpassen kan man när som helst hoppa in i, du som funderar ska inte tveka på att komma ner och testa nått av våra pass, det är aldrig försent!


Schema ändring: Yogapasset på söndagar byter nu tid från kl 17.00 till kl 15.00. Tanken är att ni föräldrar/vuxna som har barn i gruppen SFG-Kids samtidigt ska kunna träna ett pass Yoga! Om barnet har ett terminskort eller löser ett, så ingår två pass Yoga helt gratis, värt 180kr. 

Hoppas vi ses på söndag kl 15.00, då tränar grupperna SFG-Kids 6 - 9 år som denna söndag leds av Thomas, och Yoga klassen som samtidigt äger rum vägg i vägg leds av Hanna.

Varmt välkomna!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

June 16, 2020

October 8, 2019

October 8, 2019