SW tävling i Norrköping den 17/2.

February 10, 2018

Nästa helg går den första av årets Ligatävlingar av stapeln hos vår broderklubb SBG Norrköping. Redan nu är det flera SFG:are anmälda, och fler lär det bli. Detta är ett gyllene tillfälle för dig som är sugen på att börja tävla, du anmäler dig i 3 olika kategorier - Nybörjare, Fortsättare och Avancerad. Självklart samåker vi i flera bilar på lördag morgon, ju tidigare vi vet hur många vi blir från klubben, desto lättare blir det att fixa med logistiken. Den 14 april är det SFG:s tur att arrangera en ligatävling, så det är bra att redan nu börja samla på poäng och erfarenhet. 

För anmälan och info: https://smoothcomp.com/event/484/participants

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

October 8, 2019

October 8, 2019