Sommarträning!

June 16, 2020

Efter en milt sagt lam träningstermin till följd av Covid-19 har nu sommaren anlänt. Vi har sedan pandemins intåg haft klubben öppen för friträning/öppen matta måndag - torsdag klockan 18.00 - 20.00. Samma dagar och tider kommer fortsätta gälla under hela sommaren. Kom ner och sparra i valfri inriktning, slå säck eller kör styrka/fys. Det är i regel alltid folk på plats som både brottas/rullar och/eller sparrar stående/Thaiboxning. Träningarna är inte ledarleda, men blir ändå uppstyrda för de som vill vara med och sparra.

HT-2020 startar måndag den 24 augusti! Alla ledarleda kurser och pass drar då igång och det ordinarie träningsschemat börjar åter att gälla!


Vi önskar alla SFG:are en glad midsommar och en riktigt skön sommar!
Vi ses på mattan!

 

Mvh/ Styrelsen

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Utvalda inlägg

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Senaste inlägg

June 16, 2020

October 8, 2019

October 8, 2019