top of page
Sök
  • Skribentens bildGeneralen

Seminarium med Daniel Ackerman!

Lördag den 18:e Mars kl 12.00 - 17.00

Daniel träffade jag (Thomas) och tränade med när jag va i Tyskland på EM i Submission Wrestling i slutet av förra året och besökte hans klubb i Mainz. Daniel har två sträck på sitt svarta BJJ bälte, och han har tränat grappling/MMA i 25 års tid. Daniel är en oerhört duktig utövare och tränare. Där av anledningen till att jag bjudit upp honom till oss. Så missa inte detta unika tillfälle att träna för en oerhört kunnig grappler! Lägret kommer passa alla som tränar BJJ, SW och MMA. Temat på seminariet är inte riktigt bestämt än, men då jag vet att han är en mästare på benlås, så lutar det åt att åtminstone ett av dom två pass vi kommer ha på lördagen ska ha den inriktningen. Priset för seminariet är inte riktigt fastställt, beror lite på hur många vi blir, men mellan 300-500kr kommer det kosta. Anmälan gör ni till mig (Thomas). Seminariet är öppet för alla oavsett erfarenhet eller klubb. Välkomna!

211 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page