top of page
Sök
  • Thomas Haaranen

Nyhetsbrev


Hej!

Nu är terminen avslutad och en lite mer avslappnad sommarträning väntar. Jag kan med ett stolt leende se tillbaka på en otroligt lyckad vårtermin på SFG. Klubben fick ett rejält ansiktslyft då många av oss hjälpte till att rusta, träningsschemat utökades, ny hemsida som fortfarande är under utveckling publicerades. Jag är också väldigt nöjd över den bredd vi uppnått, allt ifrån motionärer i alla åldrar till Sverigeelit. Klubben har levererat som aldrig förr inom samtliga sporter och inriktningar vi tränar. Här kommer några av dom kvitton på att SFG är att räkna med på alla fronter:

Thaiboxning: Calle tar silver i -67kg i sitt första SM någonsin, en riktigt grym prestation!

SW: Bezan tar landslagsplatsen i damer -60kg efter att hon vunnit guld vid samtliga tävlingar och slagit ut resterande Sverigeelit! Bezan tävlade också på EM i polen, tyvärr blev hon slagen av förra årets EM vinnare på poäng. Kanon jobbat Bez. SFG:are vinner cirka hälften av alla kategorier och klasser i den senaste SSWL tävlingen. Klubben levererade stort från nybörjare till avancerade klasserna. Grymt!

BJJ: Kristijan blir klubbens andra mycket välförtjänta SBG blåbälte! Han genomförde nu i lördags sin 60 min långa Ironman, då visade han upp ett stort kämparhjärta. Riktigt bra genomfört Kristijan! Många fick i lördags även ett eller flera stripes på sina bälten, ett tecken och bekräftelse på utveckling, grattis till er. Nina har vid varje tävling hon deltagit i vunnit guld! Martina har tagit silver tre tävlingar i rad. Riktigt bra jobbat tjejer!

MMA: Adam drar till England och vinner där sin tittelmatch i -77kg, Shinobis bälte fördes sen hem till kallare breddgrader. Ruev gör comeback efter många års tävlingsuppehåll och vinner sina två matcher i första ronden. Lången fightas huvudmatchen på IRFA, vinner fighten men blir stulen på vinsten då domarna ger 2-1 vinsten till motståndaren. BG kommer för en stund tillbaka och kör ordagrant över motståndet, han hade utan problem vunnit SM i år men valde att gå tillbaka till brottningen. Martin fortsätter att övertyga och vinner igen. Viktor vinner sin debut på en RNC. Riktigt bra av er allihopa.

Idag börjar sommarschemat att gälla! Vi tränar måndag-torsdag klockan 19.00. Focus på sommaren ligger i vanlig ordning på mängdsparring. Jag personligen brukar alltid lyckas hitta på nya sätt och ideèr i träningen under denna period. De från nybörjargrupperna som håller i under sommaren brukar kunna få en fenomenal utveckling. Så jag hoppas att ingen lägger träningsväskan på hyllan i väntan på att höstterminen drar igång. För er som tänkt lösa ett träningskort så erbjuder vi nu träning hela sommaren (ca 3 mån) för endast 800kr. Nybörjarkurserna och höstterminen startar den 21:a augusti. Träningsschemat kommer då ha gjort vissa mindre förändringar. Jag vet att många varit besviken på att ingen avslutningsfest nu arrangerades så som det brukar, tyvärr räckte inte min tid till denna gång, men det blir i stället en kickoff fest i slutet av augusti! Jag vill passa på att tacka alla instruktörer för all tid ni lägger ner, utan er vore det omöjligt: Adam, Sandra, Kristijan, Calle, Yasmine, Theodor, Hanna, Ruev. Och tack för dom fina blommor och tackkort jag fick i lördags! Jag avslutar med att önska alla en riktigt trevlig sommar med mycket sol och träning:-) Med vänlig hälsning: Thomas Haaranen Söders Fight Gym Gävle Grundare & Ordförande

65 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page